Sale & Leaseback

Extra financiële ruimte?

Ben je eigenaar-gebruiker van een bedrijfspand en wil je graag extra financiële ruimte of kapitaal vrij maken misschien is een Sale & Leaseback constructie een passende oplossing. Bij een Sale & Leaseback transactie verkoop je als eigenaar je bedrijfspand aan een vastgoedbelegger, om dit vervolgens langdurig terug te huren.

 

Het is een financiële vastgoedtransactie waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. In de meeste gevallen is het doel financiële middelen vrij te maken. Bijkomend voordeel is dat (toekomstige) vastgoedrisico’s worden verschoven naar de investeerders en jij krijgt extra flexibiliteit.

Kamminga bedrijfsmakelaars & taxateurs

  • Meer financiële vrijheid
  • Persoonlijk contact
  • 1 op 1 advies
  • Jarenlange ervaring

“Price is what you pay, Value is what you get”

Wat onze klanten zeggen...

Gerhard Dersjant, directeur en eigenaar van Movacolor in Sneek, verkocht een bedrijfspand via Kamminga Makelaars en liet er het nieuwe pand taxeren.

"De communicatie was erg prettig. Korte lijnen, uitstekende bereikbaarheid en to the point. Met name de creatieve oplossingen en communicatiemethoden vielen mij op. Daarbij heeft vooral de actieve houding op social media bijgedragen aan een vlotte verkoop. De makelaar is direct, kort, bondig en als het niet loopt is hij daar ook eerlijk over. Hij maakt niks mooier dan het is: het pand moet gewoon duidelijk zijn voor een klant.

Gerhard Dersjant
Movacolor - Sneek. 

Gerhard Dersjant
Peter van Hien

Peter van Hien, Transactie Manager voor PostNL real estate. PostNL real estate verkoopt regelmatig panden via Kamminga Bedrijfsmakelaars.

"We zijn erg tevreden over het makelaarskantoor. De afstemming om te komen tot een overeenstemming verliep plezierig en professioneel. Het is prettig wanneer je tijdens het doorspreken van een case een gevoel van vertrouwen krijgt, zodat je weet dat het geen je deelt ook op de juiste manier bij een koper terechtkomt. Het spel wat je met elkaar speelt verloopt heel open. En bij een verschil van mening ontstaat er geen patstelling, maar blijft de communicatie professioneel.

Peter van Hien
PostNL


Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?
Bel ons op 088 299 8999Maak een afspraak