Over Kamminga bedrijfsmakelaars

Voor elke onderneming is haar huisvesting van groot belang

Een goede huisvesting is meer dan alleen locatie en vloeroppervlakte. Met onze lokale marktkennis en praktische ondernemers inzicht zijn we in staat om voor iedere ondernemer en organisatie een toegevoegde waarde te leveren. Wij adviseren onder andere op het gebiedt van huisvesting, locatieonderzoek, investeringsanalyse, duurzaamheids-analyse, haalbaarheidsstudies, herontwikkeling en transformatie.

Wij gaan samen voor maximaal resultaat

Vanuit onze brede expertise in het zakelijke vastgoed in combinatie met onze passie en ondernemersgeest, hebben wij een helder inzicht in de ontwikkelingen op de markt. Wil jij ook gebruik maken van onze diensten?

Bij ons ben je verzekerd van de beste presentatie en een actie verkoopplan / verhuurplan. Niet alleen aanbieden, maar Actief op zoek naar de koper/huurder.

Even voorstellen:

Lieuwe-Jan Kamminga
Register Makelaar Taxateur

Samantha Kiewiet
Assistent Makelaar

Maarten Eenling
Kandidaat Makelaar

Jasper Brolsma
Register Makelaar Taxateur

Elizabeth van Netten
Commercieel medewerker

“Price is what you pay, Value is what you get”

Kamminga bedrijfsmakelaars & taxateurs

Kamminga bedrijfsmakelaars & taxateurs is de moderne bedrijfsmakelaar van nu en speelt in op ontwikkelingen van de toekomst. Met onze ondernemersgeest en passie voor het makelaarsvak brengen wij dagelijks de beste deals voor onze klanten tot stand.

NRVT

Het Nederlands Register Vastgoed taxateurs biedt opdrachtgevers de garantie dat zij gekwalificeerde en deskundige vastgoedtaxateurs inschakelen: het NRVT zorgt voor uniformiteit door middel van heldere gedrags- en beroepsregels en door eenduidige eisen te stellen aan toelating en educatie.

TMI gecertificeerd

Kamminga Bedrijfsmakelaars is TMI gecertificeerd.  Dit waarborgt de kwaliteit van de taxatierapporten. TMI zorgt voor een Taxatie Management Systeem (TMS) waarmee taxateurs op een uniforme wijze en volgens vaste uitgangspunten kunnen waarderen en informatie kunnen delen. TMI bevordert de kwaliteit van taxateurs en de door hen aangeboden taxatierapporten. TMI is een onafhankelijke stichting, die het Taxatie Management Systeem bewaakt, beheert en verder ontwikkelt voor de commerciele vastgoedbranche. Dit met als doel om de kwaliteit en transparantie te bevorderen.

VastgoedCert

De stichting VastgoedCert wil de kwaliteit en vakbekwaamheid van makelaars waarborgen. Gecertificeerde makelaars worden bij VastgoedCert op basis van hun vakbekwaamheid geregistreerd. Het VastgoedCert-keurmerk is voor de opdrachtgever een aanduiding dat ze op deskundigheid en vakbekwaamheid kunnen vertrouwen.

NVM

Kamminga Makelaar is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs. NVM makelaars onderscheiden zicht op grond van hun deskundigheid en kennis van de regionale markten waarin ze actief zijn.

Permanente educatie

Bovenstaande stichtingen en verenigingen stellen hoge eisen aan de educatie en constante bijscholing van haar leden en deelnemers. Kamminga Bedrijfsmakelaars voldoet dus ten alle tijden aan de strenge normen en educatie die vereist is voor de inschrijvingen en lidmaatschappen.

Wat onze klanten zeggen...

Gerhard Dersjant, directeur en eigenaar van Movacolor in Sneek, verkocht een bedrijfspand via Kamminga Makelaars en liet er het nieuwe pand taxeren.

"De communicatie was erg prettig. Korte lijnen, uitstekende bereikbaarheid en to the point. Met name de creatieve oplossingen en communicatiemethoden vielen mij op. Daarbij heeft vooral de actieve houding op social media bijgedragen aan een vlotte verkoop. De makelaar is direct, kort, bondig en als het niet loopt is hij daar ook eerlijk over. Hij maakt niks mooier dan het is: het pand moet gewoon duidelijk zijn voor een klant.

Gerhard Dersjant
Movacolor - Sneek. 

Gerhard Dersjant
Peter van Hien

Peter van Hien, Transactie Manager voor PostNL real estate. PostNL real estate verkoopt regelmatig panden via Kamminga Bedrijfsmakelaars.

"We zijn erg tevreden over het makelaarskantoor. De afstemming om te komen tot een overeenstemming verliep plezierig en professioneel. Het is prettig wanneer je tijdens het doorspreken van een case een gevoel van vertrouwen krijgt, zodat je weet dat het geen je deelt ook op de juiste manier bij een koper terechtkomt. Het spel wat je met elkaar speelt verloopt heel open. En bij een verschil van mening ontstaat er geen patstelling, maar blijft de communicatie professioneel.

Peter van Hien
PostNL


Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?
Bel ons op 088 299 8999Maak een afspraak