Huisvestingsadvies

Huisvestingsadvies vastgoed

Heeft u een pand en wilt u weten hoe u deze het beste kunt gebruiken? Of bent u op zoek naar een nieuw pand voor uw bedrijf en wilt u onderzoeken hoe u een pand op de best mogelijke manier kunt gebruiken? Kamminga Bedrijfsmakelaars kan u hier vanaf het allereerste begin bij helpen. Onze medewerkers kunnen u op een professionele manier begeleiden bij het huisvestingsadvies van uw vastgoed. Hiermee helpen we u uw pand op de meest efficiënte manier te gebruiken, zowel vandaag als ook in de toekomst.

Waarom heb ik huisvestingsadvies nodig?

Als u gebruik wilt maken van een (nieuw) pand is het belangrijk om te weten wat u nodig heeft. Hoeveel mag een nieuw pand of een verbouwing kosten? Hoeveel ruimte heeft u nodig? Welke voorzieningen zijn noodzakelijk in het pand? Welke voorzieningen zijn noodzakelijk in de omgeving van uw pand? Op welke locatie kunt u uw bedrijf het beste vestigen? Wat zijn de verwachtingen voor de toekomst? Om deze vragen adequaat te beantwoorden is het verstandig om huisvestingsadvies in te winnen.

MEERWAARDE

√  Ondernemersmentaliteit

√  Praktische en haalbare oplossingen

√  Kostenbesparend

HULP BIJ HUISVESTINGSADVIES

Huisvestingsadvies is een proces die creativiteit en inzicht vereist. De toekomstige gebruikers staan hierin centraal. Samen met u maken we afspraken over de voorwaarden waar een pand aan moet voldoen. Daarnaast maken we een plan van aanpak waarin de taken en verantwoordelijkheden van de diverse betrokkenen zullen worden beschreven. We zullen ook eventuele medewerkers nauw bij dit project betrekken. Hiermee wordt draagvlak gecreëerd bij de gebruikers. Heel belangrijk om het project tot een succes te maken!

Zaken die in het huisvestingsadvies aan bod zullen komen zijn:

  • Huisvestingsplan
  • Locatie onderzoek
  • Accommodatie onderzoek
  • Programma van Eisen
  • Onderhoud
  • Duurzaamheidsadvies

Gedurende het project zullen we u en uw medewerkers voortdurend op de hoogte houden van onze onderzoeken en zullen we onze bevindingen uitgebreid terugkoppelen.

Wij adviseren, waardoor u de best mogelijke inzichten krijgt en u weloverwogen beslissingen kunt nemen!

Bent u geïnteresseerd geraakt?

afspraak

VERPLICHT ENERGIELABEL C

Wat onze klanten zeggen...

Gerhard Dersjant, directeur en eigenaar van Movacolor in Sneek, verkocht een bedrijfspand via Kamminga Makelaars en liet er het nieuwe pand taxeren.

"De communicatie was erg prettig. Korte lijnen, uitstekende bereikbaarheid en to the point. Met name de creatieve oplossingen en communicatiemethoden vielen mij op. Daarbij heeft vooral de actieve houding op social media bijgedragen aan een vlotte verkoop. De makelaar is direct, kort, bondig en als het niet loopt is hij daar ook eerlijk over. Hij maakt niks mooier dan het is: het pand moet gewoon duidelijk zijn voor een klant.

Gerhard Dersjant
Movacolor - Sneek. 

Gerhard Dersjant
Peter van Hien

Peter van Hien, Transactie Manager voor PostNL real estate. PostNL real estate verkoopt regelmatig panden via Kamminga Bedrijfsmakelaars.

"We zijn erg tevreden over het makelaarskantoor. De afstemming om te komen tot een overeenstemming verliep plezierig en professioneel. Het is prettig wanneer je tijdens het doorspreken van een case een gevoel van vertrouwen krijgt, zodat je weet dat het geen je deelt ook op de juiste manier bij een koper terechtkomt. Het spel wat je met elkaar speelt verloopt heel open. En bij een verschil van mening ontstaat er geen patstelling, maar blijft de communicatie professioneel.

Peter van Hien
PostNL


Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?
Bel ons op 088 299 8999Maak een afspraak