Contact

Wij nemen graag contact met je op


  [recaptcha]

  Of neem je liever contact met ons op?

  Heb je een vraag?
  Wil je een afspraak inplannen, laat het ons weten!

  Bel ons op 088 299 8 999 of
  stuur een whats-app berichtje 06 34 86 26 47

  Een mailtje kun je sturen naar: info@kammingamakelaars.nl

  Natuurlijk kun je ook altijd even langskomen bij ons op kantoor.

  Stationsweg 19
  9201 GG Drachten

  Wat onze klanten zeggen...

  Gerhard Dersjant, directeur en eigenaar van Movacolor in Sneek, verkocht een bedrijfspand via Kamminga Makelaars en liet er het nieuwe pand taxeren.

  "De communicatie was erg prettig. Korte lijnen, uitstekende bereikbaarheid en to the point. Met name de creatieve oplossingen en communicatiemethoden vielen mij op. Daarbij heeft vooral de actieve houding op social media bijgedragen aan een vlotte verkoop. De makelaar is direct, kort, bondig en als het niet loopt is hij daar ook eerlijk over. Hij maakt niks mooier dan het is: het pand moet gewoon duidelijk zijn voor een klant.

  Gerhard Dersjant
  Movacolor - Sneek. 

  Gerhard Dersjant
  Peter van Hien

  Peter van Hien, Transactie Manager voor PostNL real estate. PostNL real estate verkoopt regelmatig panden via Kamminga Bedrijfsmakelaars.

  "We zijn erg tevreden over het makelaarskantoor. De afstemming om te komen tot een overeenstemming verliep plezierig en professioneel. Het is prettig wanneer je tijdens het doorspreken van een case een gevoel van vertrouwen krijgt, zodat je weet dat het geen je deelt ook op de juiste manier bij een koper terechtkomt. Het spel wat je met elkaar speelt verloopt heel open. En bij een verschil van mening ontstaat er geen patstelling, maar blijft de communicatie professioneel.

  Peter van Hien
  PostNL