Besparen op huisvestingskosten

De kosten voor de huisvesting is bij veel ondernemers een belangrijk onderdeel van hun exploitatie. Er is in veel en gevallen veel te verdienen op dit onderdeel. Veel gebruikers van vastgoed zijn zich er of onvoldoende van – bewust welke kansen er zijn om te besparen op de huisvestingskosten.

Ben je als pandeigenaar of huurder geïnteresseerd in besparen op je huisvestingslasten vraag dan een vrijblijvende bespaarscan aan om samen te kijken naar de mogelijkheden waar we kunnen besparen.

Kamminga bedrijfsmakelaars & taxateurs

  • Heronderhandeling van huurprijs en condities
  • Openbreken en oversluiten van een huurovereenkomst
  • Ruimte besparen en (onder)verhuren
  • Besparen op energielasten
  • Gebouw verduurzamen

“Price is what you pay, Value is what you get”

Wat onze klanten zeggen...

Gerhard Dersjant, directeur en eigenaar van Movacolor in Sneek, verkocht een bedrijfspand via Kamminga Makelaars en liet er het nieuwe pand taxeren.

"De communicatie was erg prettig. Korte lijnen, uitstekende bereikbaarheid en to the point. Met name de creatieve oplossingen en communicatiemethoden vielen mij op. Daarbij heeft vooral de actieve houding op social media bijgedragen aan een vlotte verkoop. De makelaar is direct, kort, bondig en als het niet loopt is hij daar ook eerlijk over. Hij maakt niks mooier dan het is: het pand moet gewoon duidelijk zijn voor een klant.

Gerhard Dersjant
Movacolor - Sneek. 

Gerhard Dersjant
Peter van Hien

Peter van Hien, Transactie Manager voor PostNL real estate. PostNL real estate verkoopt regelmatig panden via Kamminga Bedrijfsmakelaars.

"We zijn erg tevreden over het makelaarskantoor. De afstemming om te komen tot een overeenstemming verliep plezierig en professioneel. Het is prettig wanneer je tijdens het doorspreken van een case een gevoel van vertrouwen krijgt, zodat je weet dat het geen je deelt ook op de juiste manier bij een koper terechtkomt. Het spel wat je met elkaar speelt verloopt heel open. En bij een verschil van mening ontstaat er geen patstelling, maar blijft de communicatie professioneel.

Peter van Hien
PostNL


Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?
Bel ons op 088 299 8999Maak een afspraak