Bedrijfspand verkopen in Friesland

Bedrijfspand verkopen in friesland

Wilt u uw bedrijfspand verkopen in Friesland? Heeft u een bedrijfspand en maakt u geen gebruik van de (volledige) ruimte. Dan kunt u deze verhuren, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze te verkopen. Immers een lege ruimte levert niets op.

U dient bij het verkopen van een bedrijfspand rekening te houden met een aantal zaken. Indien u een bedrijfsmakelaar inschakelt kan deze u uiteraard helpen met de verkoop en alles wat hierbij komt kijken, maar u kunt uw pand ook zelf gaan verkopen. In dit geval dient u zich hier goed in te verdiepen, want er zijn een aantal zeer belangrijke zaken waar u rekening mee dient te houden.

Hieronder geven wij u informatie over de mogelijkheden voor het verkopen van een bedrijfspand in Friesland. Tevens geven wij u een aantal tips over de aandachtspunten.

Kopers bereiken

Bij de verkoop van uw bedrijfspand in Friesland is het natuurlijk belangrijk dat u uw volledige doelgroep bereikt. U kunt ervoor kiezen om uw advertentie te plaatsen op gratis aanbodsites, zoals Marktplaats. Deze websites hebben echter een beperkt bereik.

De grootste aanbodsite voor bedrijfspanden in Nederland is “Funda in Business”, maar deze kunt u alleen inzetten met behulp van een bedrijfsmakelaar. Er zijn nog een aantal kleinere websites die ook goed bezocht worden. Hoe meer websites u inzet, hoe groter de kans op een snelle verkoop.

Bij Kamminga Bedrijfsmakelaars werken we altijd met een Social Media plan op maat en een eigen website voor het object.

Op deze manier bereiken we binnen een korte periode de potentiële kopers en met resultaat. Wilt u meer weten over onze aanpak? Maak dan een afspraak met ons.

Maximaal resultaat:

√  Actief verkoop – verhuurstrategie

√  Optimale presentatie

√  Actief social media plan

OPVALLEN TUSSEN DE CONCURRERENDE PANDEN

Verkoopprijs van het pand vaststellen 

Stel van te voren vast wat een redelijke verkoopprijs is. Dit kunt u doen door goed te kijken naar vergelijkbare panden in de buurt. Op het internet is veel te vinden over verkoopprijzen. Kunt u het zelf niet vinden, dan kunt u ook altijd contact opnemen met eigenaren van vergelijkbare panden. Neem contact met ons op voor meer informatie over het vaststellen van de juiste verkoopprijs en voor onze jarenlange ervaring met het verkopen- en aankopen van bedrijfspanden in Friesland.

Maak een lijst van eigenschappen van uw bedrijfspand 

Een koper zal voor een bezichtiging willen weten of het bedrijfspand voldoet aan zijn of haar eisen. Dus een overzicht kan iemand geïnteresseerd maken.

Denk hierbij aan:

  • Omschrijving van de ruime
  • Oppervlakte
  • Verkoopprijs
  • Bestemming
  • Servicekosten
  • Gas, water en licht
  • Eventueel aanwezige parkeerplaatsen
  • Bereikbaarheid met openbaar vervoer

staat van uw bedrijfspand

Zorg dat uw bedrijfspand in goede staat en netjes is als u het gaat verkopen. Potentiële kopers zullen de locatie eerst willen zien. Een net bedrijfspand is sneller verkocht. Daarnaast stimuleert het de koper om het netjes te houden.​

VERKOOP FOTO’S
Uitgebreide en professionele fotografie. Verkoopfoto’s zijn je sterkste marketingtool bij de verkoop of verhuur van je bedrijfspand.

3D TOUR
Wij geloven in presenteren! Daarom gaan we nog een stapje verder. Van ieder pand kunnen we een Matterport 3D Virtual tour maken, zodat de klant een pand nog beter kan beleven.

FUNDA IN BUSINESS
Funda in business is inmiddels de belangrijkste website geworden in de Bedrijfsmakelaardij. Wij zorgen ervoor dat je bovenaan staat, zodat we gegarandeerd een beter resultaat behalen als de concurrerende panden op Funda.

PLATTEGROND
Zakelijk gezien draait bijna alles om ruimte. Een kijker wil weten of hij zijn bedrijf kwijt kan in het pand. Plattegronden zijn hierbij onmisbaar.

SOCIAL MEDIA
Social media als actieve verkooptool. Alles draait tegenwoordig om delen, liken en retweeten. wij zorgen ervoor dat we op een unieke manier jouw en ons sociale netwerk inzetten om jouw pand maximaal onder de aandacht te brengen.

BREDER AANBOD
Naast funda zullen we het pand ook breder aanbieden, onder andere op onze eigen site, Ventu en bedrijfspand.com voor maximale online zichtbaarheid.

BROCHURE
Ook al leven we in een digitaal tijdperk, een objectbrochure kan niet ontbreken. Het is het naslagwerk wat iedere geïnteresseerde wil hebben.

BORDEN
Op locatie moet de verkoop of ver- huur natuurlijk wel zichtbaar zijn. Onze oranje te koop / te huur borden vallen op en trekken de aandacht.

WEBSITE
Om je bedrijfspand nog beter te kunnen presenteren maken wij van elk pand een unieke eigen website.

Wat onze klanten zeggen...

Gerhard Dersjant, directeur en eigenaar van Movacolor in Sneek, verkocht een bedrijfspand via Kamminga Makelaars en liet er het nieuwe pand taxeren.

"De communicatie was erg prettig. Korte lijnen, uitstekende bereikbaarheid en to the point. Met name de creatieve oplossingen en communicatiemethoden vielen mij op. Daarbij heeft vooral de actieve houding op social media bijgedragen aan een vlotte verkoop. De makelaar is direct, kort, bondig en als het niet loopt is hij daar ook eerlijk over. Hij maakt niks mooier dan het is: het pand moet gewoon duidelijk zijn voor een klant.

Gerhard Dersjant
Movacolor - Sneek. 

Gerhard Dersjant
Peter van Hien

Peter van Hien, Transactie Manager voor PostNL real estate. PostNL real estate verkoopt regelmatig panden via Kamminga Bedrijfsmakelaars.

"We zijn erg tevreden over het makelaarskantoor. De afstemming om te komen tot een overeenstemming verliep plezierig en professioneel. Het is prettig wanneer je tijdens het doorspreken van een case een gevoel van vertrouwen krijgt, zodat je weet dat het geen je deelt ook op de juiste manier bij een koper terechtkomt. Het spel wat je met elkaar speelt verloopt heel open. En bij een verschil van mening ontstaat er geen patstelling, maar blijft de communicatie professioneel.

Peter van Hien
PostNL

Bedrijfspand verkopen en/of verhuren in Friesland?

Wij zijn uw NVM makelaar uit Friesland.

Aan- en verkoop. Taxaties. Beleggingen. Advies en meer. Neem contact met ons op.


Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?
Bel ons op 088 299 8999Maak een afspraak