Bedrijfspand verkopen of verhuren

VERKOOP- VERHUURSTRATEGIE

Iedere verkoop of verhuur van bedrijfsmatig vastgoed begint met een strategie. Wie willen we bereiken, op welke doelgroep richten we ons. Om het maximale resultaat uit de verkoop of verhuur van je pand te halen is een goede strategie onontbeerlijk.

Wij inventariseren, analyseren en adviseren je over alle facetten om je bedrijfspand zo goed mogelijk te vermarkten.

Wij zijn pro-actief en dat merk je. Wij kennen de markt en weten als geen ander hoe we geïnteresseerden moeten bereiken zowel offline als online.  Onze optimale presentatie en actieve verkoop/verhuurstrategie zal zorgen voor het beste resultaat.

ONDERSCHEIDEN VAN DE CONCURRENTIE

Hoe onderscheid je je nu eigenlijk op de markt tussen alle concurrerende panden? Naast de optimale en spraakmakende presentatie is het belangrijk dat je pand boven de concurrentie uitsteekt. Met onze krachtige marketing, zowel online als offline zorgen wij er voor dat je altijd onder de aandacht bent en blijft.

SOCIAL MEDIA ALS ACTIEVE VERKOOPTOOL

Alles draait tegenwoordig om delen, liken en retweeten. Social media is een belangrijke schakel geworden in het vinden van de koper of huurder. Social media doe je er niet even bij. Het is een vak op zich.

Maximaal resultaat:

√  Actief verkoop – verhuurstrategie

√  Optimale presentatie

√  Actief social media plan

OPVALLEN TUSSEN DE CONCURRERENDE PANDEN

Optimale Presentatie van het bedrijfspand

Inspireer de geïnteresseerde en je bevordert de verkoop/verhuur. Het is meer dan even een paar foto’s schieten en op internet zetten. Plaatjes spreken tot de verbeelding, dat is met verkoop-/verhuurfoto’s niet anders.

Presenteren is een vak

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is dat je pand goed wordt gepresenteerd. Zonder ene goede presentatie zul je 100% zeker geinteresseerden mislopen. Zonde! Want het is niet nodig. Met onze unieke promotiestrategie brengen we je bedrijfspand zowel offline als online maximaal onder de aandacht.

Social media inzet

Alles draait tegenwoordig om delen, liken en retweeten. De koper of huurder is in veel gevallen heel dicht bij. Wij zorgen er voor dat we op een unieke manier jouw en ons sociale netwerk inzetten om jouw pand maximaal onder de aandacht te brengen.

Social media is een belangrijke schakel geworden in het vinden van de koper of huurder. Social media doe je er niet even bij. Het is een vak op zich. Onze social media expert zorgt voor een maximale exposure en ondersteunt jouw bij het maximaal inzetten van je eigen social media.

VERKOOP FOTO’S
Uitgebreide en professionele fotografie. Verkoopfoto’s zijn je sterkste marketingtool bij de verkoop of verhuur van je bedrijfspand.

3D TOUR
Wij geloven in presenteren! Daarom gaan we nog een stapje verder. Van ieder pand kunnen we een Matterport 3D Virtual tour maken, zodat de klant een pand nog beter kan beleven.

FUNDA IN BUSINESS
Funda in business is inmiddels de belangrijkste website geworden in de Bedrijfsmakelaardij. Wij zorgen ervoor dat je bovenaan staat, zodat we gegarandeerd een beter resultaat behalen als de concurrerende panden op Funda.

PLATTEGROND
Zakelijk gezien draait bijna alles om ruimte. Een kijker wil weten of hij zijn bedrijf kwijt kan in het pand. Plattegronden zijn hierbij onmisbaar.

SOCIAL MEDIA
Social media als actieve verkooptool. Alles draait tegenwoordig om delen, liken en retweeten. wij zorgen ervoor dat we op een unieke manier jouw en ons sociale netwerk inzetten om jouw pand maximaal onder de aandacht te brengen.

BREDER AANBOD
Naast funda zullen we het pand ook breder aanbieden, onder andere op onze eigen site, Ventu en bedrijfspand.com voor maximale online zichtbaarheid.

BROCHURE
Ook al leven we in een digitaal tijdperk, een objectbrochure kan niet ontbreken. Het is het naslagwerk wat iedere geïnteresseerde wil hebben.

BORDEN
Op locatie moet de verkoop of ver- huur natuurlijk wel zichtbaar zijn. Onze oranje te koop / te huur borden vallen op en trekken de aandacht.

WEBSITE
Om je bedrijfspand nog beter te kunnen presenteren maken wij van elk pand een unieke eigen website.

Wat onze klanten zeggen...

Gerhard Dersjant, directeur en eigenaar van Movacolor in Sneek, verkocht een bedrijfspand via Kamminga Makelaars en liet er het nieuwe pand taxeren.

"De communicatie was erg prettig. Korte lijnen, uitstekende bereikbaarheid en to the point. Met name de creatieve oplossingen en communicatiemethoden vielen mij op. Daarbij heeft vooral de actieve houding op social media bijgedragen aan een vlotte verkoop. De makelaar is direct, kort, bondig en als het niet loopt is hij daar ook eerlijk over. Hij maakt niks mooier dan het is: het pand moet gewoon duidelijk zijn voor een klant.

Gerhard Dersjant
Movacolor - Sneek. 

Gerhard Dersjant
Peter van Hien

Peter van Hien, Transactie Manager voor PostNL real estate. PostNL real estate verkoopt regelmatig panden via Kamminga Bedrijfsmakelaars.

"We zijn erg tevreden over het makelaarskantoor. De afstemming om te komen tot een overeenstemming verliep plezierig en professioneel. Het is prettig wanneer je tijdens het doorspreken van een case een gevoel van vertrouwen krijgt, zodat je weet dat het geen je deelt ook op de juiste manier bij een koper terechtkomt. Het spel wat je met elkaar speelt verloopt heel open. En bij een verschil van mening ontstaat er geen patstelling, maar blijft de communicatie professioneel.

Peter van Hien
PostNL


Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?
Bel ons op 088 299 8999Maak een afspraak