Advies

Ondernemers advies voor huisvestiging 

Voor elke onderneming is haar huisvesting van groot belang. Vraagstukken vragen om praktische en haalbare oplossingen die passen binnen de bedrijfsdoelstellingen.

Wij sparren graag met je om samen met jouw de beste huisvesting voor jouw te vinden. Een goede huisvesting is meer dan alleen locatie en vloeroppervlakte.

Vanuit onze brede expertise in het zakelijke vastgoed in combinatie met onze passie en ondernemersgeest, hebben wij een helder inzicht in de ontwikkelingen en mogelijkheden op de markt.

Met onze marktkennis en praktische ondernemers mentaliteit zijn we in staat om voor iedere ondernemer en organisatie een toegevoegde waarde te leveren. Wij adviseren onder andere op het gebiedt van huisvesting, locatieonderzoek, investeringsanalyse, duurzaamheids-analyse, haalbaarheidsstudies, herontwikkeling transformatie.

Wij adviseren onder andere op het gebiedt van huisvesting, locatie-onderzoek, investeringsanalyse, duurzaamheidsanalyse, haalbaarheids-studies, herontwikkeling en transformatie.

MEERWAARDE

√  Ondernemersmentaliteit

√ Praktische en haalbare
oplossingen

√  Kostenbesparend

“Price is what you pay, Value is what you get”

Wat onze klanten zeggen...

Gerhard Dersjant, directeur en eigenaar van Movacolor in Sneek, verkocht een bedrijfspand via Kamminga Makelaars en liet er het nieuwe pand taxeren.

"De communicatie was erg prettig. Korte lijnen, uitstekende bereikbaarheid en to the point. Met name de creatieve oplossingen en communicatiemethoden vielen mij op. Daarbij heeft vooral de actieve houding op social media bijgedragen aan een vlotte verkoop. De makelaar is direct, kort, bondig en als het niet loopt is hij daar ook eerlijk over. Hij maakt niks mooier dan het is: het pand moet gewoon duidelijk zijn voor een klant.

Gerhard Dersjant
Movacolor - Sneek. 

Gerhard Dersjant
Peter van Hien

Peter van Hien, Transactie Manager voor PostNL real estate. PostNL real estate verkoopt regelmatig panden via Kamminga Bedrijfsmakelaars.

"We zijn erg tevreden over het makelaarskantoor. De afstemming om te komen tot een overeenstemming verliep plezierig en professioneel. Het is prettig wanneer je tijdens het doorspreken van een case een gevoel van vertrouwen krijgt, zodat je weet dat het geen je deelt ook op de juiste manier bij een koper terechtkomt. Het spel wat je met elkaar speelt verloopt heel open. En bij een verschil van mening ontstaat er geen patstelling, maar blijft de communicatie professioneel.

Peter van Hien
PostNL


Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?
Bel ons op 088 299 8999Maak een afspraak