Vastgoed aankoop en aanhuur

Besparen op uw bedrijfshuisvesting

Huisvesting vormt een belangrijk onderdeel van je onderneming. Zowel locatie technisch, hoeveelheid vloeroppervlakte als huisvestingskosten.

Toch gaan de meeste ondernemers zelf op zoek en maken zelf de afspraken met verkoper of verhuurder. Met alle gevolgen van dien. Men realiseert veel al niet wat men laat liggen.

NO CURE NO PAY

Wij begeleiden je graag naar een nieuwe huisvesting, wij behartigen jouw belangen zodat je ook daadwerkelijk de
beste deal eruit haalt tegen de meest gunstige prijs en voorwaarden.

Dit alles doen we op basis van No-Cure No-pay in combinatie met onze Win-Win beloningssysteem.

TOEGEVOEGDE WAARDE

√  Lagere aankoop- huurprijs

√  Betere voorwaarden

√  Lagere huisvestingskosten

Bedrijfshuisvesting Aankopen / huren

Je bent goed in wat je doet, de zaken gaan goed en je bent een specialist in je eigen vakgebied. Huisvesting vormt dan een belangrijk onderdeel van je onderneming. De locatie, de vloeroppervlakte en de huisvestingskosten spelen hierin een essentiële rol. Toch gaan de meeste ondernemers zelf op zoek en maken zelf de afspraken met verkoper of verhuurder. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben. Men realiseert zich vaak niet wat men laat liggen. Als je je eigen aankoop of -huurmakelaar inschakelt dan bespaar je mogelijk vele duizenden euro’s.

Plan van Eisen (PVO)

De juiste huisvesting is van cruciaal belang voor een onderneming. Het vormt een belangrijk deel van de exploitatie. Veel ondernemers staan niet goed genoeg stil bij het belang van goede huisvesting. Wij begeleiden veel ondernemers bij het vinden van de juiste huisvesting. Huisvesting is voor ieder persoon en bedrijf weer verschillend en iedereen stelt weer andere wensen en eisen. Samen nemen we deze met je door, je kunt hierbij denken aan de gewenste uitstraling, locatie, bereikbaarheid, voorzieningen, afwerkingsniveau, duurzaamheid, ruimtebehoefte, uitbreidingsmogelijkheden, enz.

Met dit (beknopte) Programma van Eisen gaan we samen de markt op. We analyseren de (on)mogelijkheden die de markt biedt en selecteren de opties. Aan de hand van de markt en het aanbod adviseren we je over de mogelijkheden en geven je een zo’n helder mogelijk advies.
Door onze lokale bekendheid en ons grote netwerk hebben wij een goed beeld van vraag en aanbod en kunnen je bijstaan met een degelijk advies. Voor aanhuur en aankoop van een bedrijfspand beperken we ons niet alleen tot het reguliere aanbod, maar kijken we ook naar mogelijkheden die niet ‘op de markt’ bekend zijn.

Wat onze klanten zeggen...

Gerhard Dersjant, directeur en eigenaar van Movacolor in Sneek, verkocht een bedrijfspand via Kamminga Makelaars en liet er het nieuwe pand taxeren.

"De communicatie was erg prettig. Korte lijnen, uitstekende bereikbaarheid en to the point. Met name de creatieve oplossingen en communicatiemethoden vielen mij op. Daarbij heeft vooral de actieve houding op social media bijgedragen aan een vlotte verkoop. De makelaar is direct, kort, bondig en als het niet loopt is hij daar ook eerlijk over. Hij maakt niks mooier dan het is: het pand moet gewoon duidelijk zijn voor een klant.

Gerhard Dersjant
Movacolor - Sneek. 

Gerhard Dersjant
Peter van Hien

Peter van Hien, Transactie Manager voor PostNL real estate. PostNL real estate verkoopt regelmatig panden via Kamminga Bedrijfsmakelaars.

"We zijn erg tevreden over het makelaarskantoor. De afstemming om te komen tot een overeenstemming verliep plezierig en professioneel. Het is prettig wanneer je tijdens het doorspreken van een case een gevoel van vertrouwen krijgt, zodat je weet dat het geen je deelt ook op de juiste manier bij een koper terechtkomt. Het spel wat je met elkaar speelt verloopt heel open. En bij een verschil van mening ontstaat er geen patstelling, maar blijft de communicatie professioneel.

Peter van Hien
PostNL


Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen?
Bel ons op 088 299 8999Maak een afspraak